Vacatures

WIL JIJ DEEL UITMAKEN VAN EEN GROEIEND BEDRIJF IN EEN MARKT IN VOLLE ONTWIKKELING?

Encon ontwikkelt en realiseert duurzame energieprojecten. Dankzij de kennis, ervaring en pragmatische aanpak van ons team van ingenieurs en experten behalen we aantoonbare energiebesparingen bij bedrijven en helpen we hen met de productie van hernieuwbare energie.

Als zakelijke dienstverlener heeft Encon naast een economische impact een grote maatschappelijke impact.
We werken dagelijks aan een groenere en duurzamere economie.

Ontdek wat Encon je meer kan bieden +

Wat kan Encon jou bieden?

Een multidisciplinaire uitdaging op niveau Een boeiende, gevarieerde job bij een jong, dynamisch, groeiend energiebureau met toonaangevende bedrijven als klanten.

VERLONING

We bieden je een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met jouw vaardigheden, ervaring en verantwoordelijkheid van de functie, aangevuld met extra legale voordelen, waaronder een aantal zorgsystemen als hospitalisatieverzekering, pensioenplan en mogelijke andere functiegerichte voordelen.

OPLEIDING

Bij Encon werken vooral hoogopgeleide medewerkers met affiniteit voor energie, duurzaamheid en technologie. Het is dankzij de expertise en inzet van onze medewerkers dat Encon kwaliteitsvolle diensten levert. Encon zet dan ook met veel enthousiasme in op verdere ontwikkeling van kennis, vaardigheden en talent van elke medewerker. Zelfontplooiing is zelf één van onze kerncompententies.

GROEIMOGELIJKHEDEN

Gezien de continue evolutie van de markt maar ook de groei van de organisatie vinden wij het belangrijk dat medewerkers blijven leren en kansen krijgen. Hiervoor zijn er groeipaden gecreëerd om de medewerkers te laten evolueren in hun functie en zo een sterke toekomst uit te bouwen binnen Encon.

SFEER EN TEAMSPIRIT

Een goede werksfeer is uiterst belangrijk. Iedere vrijdag sluiten we af in de ‘bar’. Een ideaal moment om je collega’ s op een informele manier beter te leren kennen. Geregeld worden er groepsactiviteiten georganiseerd, zoals de teambuilding, een familiedag, ontbijtmomenten,…. Daarnaast worden er een aantal activiteiten georganiseerd door de collega’s zelf, zoals een tafeltennistornooi, een zaalvoetbalwedstrijd, fietstochten …

INFINITY

Als innovatief bedrijf is Encon continu op zoek naar vernieuwing. Encon bouwt momenteel in Bilzen één van de duurzaamste gebouwen van Europa en zal dé referentie zijn op vlak van energieverbruik en het nieuwe werken. Voor ons is ‘Infinity’ het kantoor voor de toekomst. Ons nieuw hoofdkantoor zal daarom de best beschikbare technieken tonen. Zo hebben we:

  • Een eigen windturbine & zonne-energie
  • Een levende toonzaal van technieken
  • Een eigen restaurant
  • Sportruimte
  • Services voor medewerkers (broodservice, carwashservice, …)
  • 1e gebouw van zijn soort ter wereld met een BREEAM en LEED certificatie
  • Integratie van het nieuwe werken en integratie met de natuur

Meer informatie op www.infinity-building.be

TOEKOMST

De vergroening van de economie zal op korte termijn voor een ‘boom’ in de markt van de hernieuwbare energie zorgen. Daarnaast is het laatste IPCC rapport zeer duidelijk. Als we niets doen aan de opwarming van de aarde zullen de gevolgen catastrofaal zijn, ook in België. Energie besparen zal een cruciale rol spelen om de opwarming tegen te gaan en om de klimaatdoelstellingen te kunnen behalen.
Energie besparen zal in de nabije toekomst geen optie meer zijn, maar een absolute noodzaak.

Bij Encon kan je zelf je steentje bijdragen en impact creëren.

Wil je werken in een dynamisch bedrijf dat in volle groei is en zorgt voor een groenere toekomst... aarzel dan niet om online te solliciteren op onze volgende vacatures!

Project ingenieur hernieuwbare energie

Voor de verdere uitbouw van afdeling Renewable Energy is Encon op zoek een nieuwe enthousiaste medewerker.

Lees meer

Business Unit Manager Renewable Energy

Om onze groei te verstevigen, zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager Renewable Energy

Lees meer

Project ingenieur Energy Consultancy

Voor de verdere uitbouw van afdeling Energy Consultancy is Encon op zoek naar een nieuwe enthousiaste medewerker.

Lees meer

Teamleader Energy Consultancy

Voor de verdere uitbouw van afdeling Energy Consultancy is Encon op zoek naar een enthousiaste teamleader

Lees meer

Key Account Manager Limburg

Voor de verdere groei en professionalisering van de organisatie is Encon op zoek naar een Key Account Manager voor de regio Limburg.

Lees meer

Qfor Kmo portefeuille